A regisztrációs felületet megnyitottuk, jelentkezni ezen a linken lehet

A jelentkezési határidő: 2023. szeptember 17.

A jelentkezések feldolgozása a jelentkezések beérkezésének sorrendjében történik. A szeptember 17-e után beérkező jelentkezéseket a konferencia maximális létszámának figyelembe vételével igazoljuk vissza. A helyhiány miatt kimaradó jelentkezők várólistára kerülnek és értesítést kapnak a részvételi lehetőségről.

Részvételi díj a 3 napra: 20.000.- Ft

Napi díjak:

1. napra – szeptember 22. – 7.000.- Ft

2. napra – szeptember 23. – 12.000.- Ft

3. napra – szeptember 24. – 7.000.- Ft

Támogatói jegyek vásárlására is van lehetőség. Ezek 25.000.- Ft, 30.000.- Ft és 40.000.- Ft-os áron érhetők el, de lehetőség van ennél magasabb összegű támogatói jegy vásárlására is. A támogatói jegyekből befolyt összegből azokat a jelentkezőket támogatjuk, akik szeretnének részt venni a konferencián, de anyagi lehetőségeik korlátozottak.

A számlázáshoz szükséges adatokat az online jelentkezési kérdőívben szükséges megadni. A számlát a jelentkezések sorrendjében, elektronikus úton fogjuk megküldeni, a számlakérés adatainál megadott email címre. A képzés díját kérjük a számlán megadott fizetési határidőn belül átutalni a számlán megadott bankszámlára. Közleményként kérjük feltüntetni a Waldorf Háztól kapott számla sorszámát (WH23/xxxx)!

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el 2023. augusztus 31-ig a konferencia@waldorf.hu  email címen. Ezt követően nem áll módunkban lemondást elfogadni, és a részvételi díjat nem tudjuk  visszafizetni. A részvételi díj ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.